Szolgáltatásaink

Közúti fuvarozás és szállítmányozás

Szállítmányozási szolgáltatásunk keretében Európából Európába bármilyen viszonylatra tudunk szállítási kapacitást biztosítani.

Az egypalettás kisáruszállítótól a furgonon és kisteherautón át a nyerges szerelvényig kiváló műszaki és esztétikai állapotú, modern járműparkkal, valamint tapasztalt, elkötelezett csapattal állunk rendelkezésre. A szállítmányok helyzetéről és állapotáról menet közben kérésre információt adunk.

Hosszú évek óta megbízható szolgáltatást nyújtó alvállalkozói körünkkel a saját kapacitásunkat meghaladó szállítmányozási feladatokat saját minőségbiztosítási rendszerünknek megfelelő színvonalon és saját felelősségvállalásunk mellett látjuk el.


Vámügynökség – ékszerek vámkezelése

Vámügynökség

Sokéves tapasztalattal, felgyorsult világunk vámjogszabályainak naprakész ismeretével rendelkező munkatársaink ékszerek, jogdíjköteles termékek (filmek, szoftverek) konténeres távol-keleti vámáruk vámügyintézését bonyolítják nagy szakértelemmel a Nemesfém Hitelesítő Intézet (NEHITI) szomszédságában működő irodánkból.

Kitűnő munkakapcsolatban állunk a legtöbb budapesti vámhivatallal. Vállalunk INTRASTAT szolgáltatást és ingyenes vámtanácsadást.

Európai uniós csatlakozásunk óta Németország és Szlovénia tengeri kikötőiből – import ÁFA azonnali megfizetésének terhe nélkül – vámkezeljük konténeres tengerentúli árukkal kereskedő ügyfeleink termékeit.


higienia_mod

Üzemi higiénia

Az üzemi higiénia területén szerzett sokéves tapasztalattal a hátunk mögött az alábbi termékeket, szolgáltatásokat kínáljuk partnereinknek.

Bőrvédelem

Elsősorban a gépiparban előforduló szennyezőanyagok (olajok, zsírok, nem vízbázisú kemikáliák) bőrbe történő felszívódását megakadályozó színezék-, szilikon- és illatanyagmentes arc- és kézvédő krémek, valamint a hétköznapokban előforduló vírusok, baktériumok, gombák ellen védő kézfertőtlenítő gélek, impregnált kendők

Bőrtisztítás

Az ipar valamennyi szegmensében előforduló legkülönfélébb szennyeződések eltávolítására korunk elvárásainak figyelembevételével kifejlesztett bőrtisztító krémek, gélek, impregnált tisztítókendők, melyek a hatékony tisztítóhatás mellett a bőrbarát citrusolaj-kivonatoknak köszönhetően kimagasló bőrápoló hatással bírnak.

Bőrápolás

A munkavégzés után, vagy csak egyszerűen az időjárás viszontagságainak kitett bőr természetes állapotának visszaállítására kifejlesztett gyorsan felszívódó, méhviaszkivonatot tartalmazó szilikon-, színezék- és illatanyag-mentes regeneráló krémek minden bőrtípusra

Adagolórendszerek

A bőrvédő-, bőrtisztító- és bőrápoló program valamennyi termékéhez a piac igényeihez igazított, költséghatékony adagolórendszerek – a piacon elsőként szenzoros adagolócsaláddal a gazdaságos üzemeltetésért

Higiéniai termékek

Hajtogatott, magadagolású kéztörlők, toalettpapírok a háztartásitól az ipari méretig; törlőkendők, folyékony szappanok, ezekhez tartozó adagolórendszerek. Ipari tisztítószerek a szanitertől a csarnokon át az irodáig, a napi tisztítástól a nagytakarításig

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Segítség az optimális higiéniai rendszerek kiválasztásában
  • Higiéniai, mosdóhigiéniai rendszerek kiépítése, bérbeadása, kihelyezése
  • Üzemeltetési feladatok ellátása

munkavedelem_mod

Munkavédelem

A kockázatelemzés alapján az előírt védelmi képesség függvényében a megrendelő elvárásai szerint adunk ajánlatot az egyéni védőeszközökre. Igény szerint egyedi munkaruházat gyártását, hímzését, szitázását, akár vonalkóddal történő egyedi jelölését is vállaljuk. Védőruhák, lábvédő, kézvédő, fejvédő eszközök forgalmazása mellett munkaruházati termékek bérbeadása, tisztítása is tevékenységi körünkbe tartozik. Az általunk forgalmazott zuhanásgátló rendszerek felülvizsgálatát cégünk intézi.

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Egyedi munkaruházat gyártása
  • Bérruházat, bérmosás
  • Kockázatértékelés készítése
  • Munkavédelmi oktatások lebonyolítása szakmérnökünkkel
  • Zajszintmérés
  • Zuhanásgátló rendszerek felülvizsgálata
  • Konszignációs raktárak telepítése